Skip to content

Week opleiding

Week Opleiding nog geen datum bekend...

Hout en Marmerimitatie

De week-opleiding is van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Om 09:00 is er eerst tijd voor koffie of thee en bespreken wat we die week gaan doen. Het is een leuke maar intensieve week, doordat je de hele dag met het vak bezig bent sla je het snel op en zul je naar huis gaan met prachtige hout-en marmerimitaties waar je trots op zult zijn. Als we met een nieuwe hout- of marmersoort beginnen is dat altijd klassikaal.

Na de uitleg gaat iedereen in zijn eigen tempo en met zijn eigen creatieve visie aan de slag om een mooie imitatie te maken. Als de weekopleiding erop zit organiseert het atelier een borrel om even samen te zijn en het glas te heffen op een bijzonder, creatieve week. 

 Ook hier kun je je diploma in de drie gradaties ontvangen: GOUD, ZILVER en BRONS. Het is een manier om aan te geven op welk niveau je zit en waar je nog wat aandacht aan moet geven.

Kosten voor deze opleiding € 750,00. Dit is incl.21% btw.

Met deze inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden, zoals hieronder beschreven:

Voorwaarden Week-opleiding

De kosten van deze cursus bedragen EUR 750,- incl. BTW. De cursus gaat alleen door indien er voldoende deelnemers zijn, mocht dat niet het geval zijn dan vervalt de verplichting tot betaling. U wordt hiervan ruim van te voren op de hoogte gebracht. Uiteraard gaat alles in goed overleg.

Schrijf je in voor de week opleiding

Heb je vragen over
een van de opleidingen?

Neem gerust contact op.