Skip to content

Maandagavond opleiding

Halfjaar opleiding op maandagavond

Hout- en Marmerimitatie en Bladgoud

Deze opleiding is op de maandagavond van 18:30 tot 22:00 uur. Om 18:30 is er eerst tijd voor koffie of thee en dan bespreken we wat we die avond gaan doen. Of we gaan verder met onze eerder gemaakte werkstukken hout- of marmerimitatie. Als we met een nieuwe hout- of marmersoort beginnen is dat altijd klassikaal. Na de uitleg gaat iedereen in zijn eigen tempo en met zijn eigen creatieve visie aan de slag om een mooie imitatie te maken. We hebben in deze opleiding bladgoud-lessen ingecalculeerd.

Het is niet zo dat je met prachtige vergulden objecten naar huis gaat, maar je leert wel hoe bladgoud wordt gemaakt en hoe je het kunt verwerken. Boeiend tot op de laatste minuut! Kort voor de kerst en bij de afsluiting van de opleiding organiseert het atelier een borrel om even samen te zijn en het glas te heffen op een bijzonder, creatief halfjaar. Elke opleiding zal worden afgesloten met een diploma. Je kunt in drie gradaties je diploma ontvangen: GOUD, ZILVER of BRONS. Dit geef aan op welk niveau je zit.

Kosten voor deze opleiding € 1.250,00. Dit is incl. 21% btw.

Met deze inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden, zoals hieronder beschreven:

Voorwaarden Halfjaarlijkse cursus

De kosten van deze cursus bedragen EUR 1.250,00 incl. BTW. De cursus gaat alleen door indien er voldoende deelnemers zijn, mocht dat niet het geval zijn dan vervalt de verplichting tot betaling. U wordt hiervan ruim van te voren op de hoogte gebracht. Uiteraard gaat alles in goed overleg.

Schrijf je in voor de maandagavond opleiding

Heb je vragen over
een van de opleidingen?

Neem gerust contact op.